FysioPilates for gravide – “Fit for Fødsel”

Som gravid er det vigtigt at blive ved med at dyrke motion

 

Som gravid er det vigtigt at blive ved med at dyrke motion og bevæge sig – både af hensyn til babyens vækst og sundhed, men også af hensyn til mor og hendes helbred. Mange oplever færre gener og komplikationer i graviditeten, når de dyrker motion samt har lettere ved at komme tilbage i form efter fødslen. Derudover giver det en almen følelse af velvære og er med til at regulere din vægtøgning, når du motionere som gravid.

 

Det er ikke nogen forudsætning, at man har kendskab til FysioPilates for at deltage på holdet – alle øvelser er blide og hensynstagende, men effektive og målrettet de gener og udfordringer, en graviditet kan bringe.

 

Der vil være særligt fokus på de forandringer, der sker i kroppen under en graviditet, og træningen tager udgangspunkt i at opbygge og bevare din styrke, stabilitet, udholdenhed og smidighed trods den tiltagende belastning på bækken, kropsholdning og bækkenbund.

 

Der er plads til individuelle hensyn og korrektion, og alle øvelser kan bringes op eller ned i niveau, alt efter den enkeltes behov. Vi træner på små hold med max 8 deltagere.

 

Hver træningssession indeholder et afspændingsmodul samt vejrtrækningsøvelser, som bl.a. kan anvendes under selve fødslen, når du får veer. Derudover vil der hver gang være undervisning omkring generel fødselsforberedelse så du bliver “godt klædt på” til den forestående fødsel.

 

Holdet strækker sig over 5 gange af en times varighed, og du kan starte, når du vil, alt efter din terminsdato. Dog vil man nok få mest udbytte fra omkring slutningen af 2. trimester og frem. Der oprettes løbende hold ved nok tilmeldte.

Pris:

Prisen er 840 kr.

 

Praktisk:

Medbring varme sokker og behageligt træningstøj (ingen sko). Jeg har alt træningsudstyr inkl. måtter, tæpper, puder mv

Ring til 42 16 97 14 for tidsbestilling.

Telefonen er åben mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 8.00-15.00.

Mail: helene@baekkenunderliv.dk