Efterfødselstræning – ”Fit efter Fødsel”

Vil du have din krop tilbage efter fødslen?

 

Styr på bækkenbund og delte mavemuskler?
Genvinde din smidighed, styrke og udholdenhed?
Samtidig med at du har det sjovt og er sammen med dit barn?

 

Efterfødselstræning er til dig, som gerne vil have din krop tilbage på rette kurs efter graviditet og fødsel.

 

I træningen lægges der særlig vægt på bækkenbundstræning samt øvelser for mave, ryg, bækken og overkrop. Der er stor fokus på kroppens kernemuskler, så du ”bygges op” indefra og genvinder din stabilitet, styrke og udholdenhed.

Opvarmning samt smidiggørende øvelser

 

Derudover laver vi hver gang en let opvarmning samt smidiggørende øvelser, bl.a. med henblik på at forebygge ”ammenakke” og ondt i skuldre og overkrop.

 

Alt efter ønsker og behov kan vi tage særlige emner op undervejs, ligesom at børnene kan inddrages i træningen, hvis og når de har lyst.

 

Første gang bruger vi lidt tid på teori omkring bækkenbund/ knibeøvelser, kontrollerer ift. delte mavemuskler hos den enkelte samt instruktion i korrekt opspænding af de dybe kernemuskler i kroppen.

 

Det anbefales tidligst at begynde 4-6 uger efter fødslen (ved kejsersnit dog 8 uger), men er du i tvivl, om du er klar, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Tidspunkt:

 

Mandag kl. 12.15-13.15 og onsdag kl. 11.15-12.15.

 

Jeg starter løbende hold op ved nok tilmeldte; min 5 og max 8 deltagere, så der er plads til individuelle hensyn og korrektion.

 

Pris:

 

1120 kr. for 8 x træning (1 time).

 

Praktisk:

 

Man må selvfølgelig meget gerne medbringe sin baby.

 

Jeg sørger for træningsudstyr samt måtter til både mor og barn. Du medbringer blot dig selv og behageligt træningstøj samt evt. puslegrej til dit barn.

Ring til 42 16 97 14 for tidsbestilling. Telefonen er åben mandag til fredag kl. 8.00-15.00.