Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår behandlingen?

 

Første gang, du kommer, er der som udgangspunkt afsat én time, så der er god tid til samtale. Du vil derefter blive grundigt undersøgt, alt efter hvilke problemer, du har. Jeg forsøger altid at påbegynde selve behandlingen første gang, du kommer, men meget afhænger af dine spørgsmål, og hvor meget tid der er brug for til samtale.

 

Til sidst lægger vi sammen en plan for din videre behandling, og hvis det er relevant, bliver du instrueret i hjemmeøvelser, som kan hjælpe dig videre. Behandlingen kan indeholde manuel behandling, træningsterapi, laser, akupunktur, tape og/ eller råd og vejledning.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

 

Det kan være svært at afgøre på forhånd, hvor mange behandlinger der kræves for at løse netop dit problem. Nogle klarer sig med én konsultation, andre har brug for et længere forløb.

 

Min hovedregel er, at vi inden for de første 3 (og max 5 behandlinger) skal se, at der er en effekt af indsatsen, og at vi er på rette vej. Ellers vil jeg sammen med dig finde andre løsninger, og måske henvise dig videre til anden behandling eller anden behandler.

Skal man undersøges indvendigt?

 

Hvis dine problemer omhandler dit underliv, din bækkenbund eller musklerne relateret til bækkenbunden vil det ofte være relevant med en indvendig undersøgelse. Denne foregår enten vaginalt og/ eller analt og altid skånsomt og respektfuld, og kun med fuldt samtykke fra din side.
Undersøgelsen behøver ikke foregå ved første konsultation, og ønsker man at springe den over, er det naturligvis helt i orden.

 

NB! Børn vil altid blive undersøgt uden på tøjet og altid med mor eller far til stede.

 

 

Hvad hvis jeg har menstruation?

 

Det betyder ingenting i forhold til undersøgelsen, så hvis du har det fint og ikke er generet af din menstruation, skal du bare møde op som planlagt.

Hvad hvis jeg har smerter i underlivet?

 

Jeg tager altid højde for, at der kan være smerter til stede og foretager aldrig en undersøgelse, der overskrider dine grænser. Ved behov kan anvendes lokalbedøvende salve, som ofte letter undersøgelsen betydeligt, og får dig til at slappe bedre af. Det er meget vigtigt for mig, at vi altid aftaler, hvor din grænse går, og at vi derefter altid overholder denne.

 

Kan jeg have min partner med?

 

Ja, naturligvis. Man må altid gerne have en kæreste, ægtefælle, partner eller et nært familiemedlem med, hvis det er en støtte og hjælp for dig.

 

Dog frarådes det at medbringe babyer og børn, da det kan være svært at koncentrere sig om både børn og undersøgelse/ behandling samtidigt.

Tidsbestilling?

 

Du kan bestille tid ved enten at ringe, sende en mail eller benytte dig af onlinebookingen.

Klinikkens telefonnummer er 4216 9714. Er jeg ikke til at træffe, kan du sende en sms eller lægge en besked på telefonsvareren med navn og nummer. Jeg bestræber mig på altid at vende tilbage senest samme dag. Telefonen er åben mandag, tirsdag og torsdag kl. 8-15 og fredag kl. 8.00-13.00.

 

 

Hvordan melder jeg afbud?

 

 

Afbud modtages senest 24 timer før aftalte tid via sms eller telefonbesked på tlf 4216 9714.

Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves et honorar svt 1/2 af konsultationen – uanset årsag – idet det ellers ikke er muligt for klinikken at nå at booke andre aftaler i kalenderen.

Hvad skal jeg have med?

 

Medbring dit gule sundhedskort og et lagen eller stort badehåndklæde til briksen.

 

Skal jeg have henvisning fra min læge?

 

Klinikken har ikke overenskomst med sygesikringen, derfor behøver du heller ikke lægehenvisning.
Jeg har dog mulighed for at skrive en afsluttende epikrise til din læge, ligesom jeg har adgang til at læse eventuelle henvisninger, der kan være relevante for behandlingen.

 

Transport og parkering?

 

Der er fri parkering (og masser af plads) lige foran klinikken og langs bygningen. Kommer du med offentlig transport kan du tage Bus 155 fra Herlev Station, den stopper ca 150 meter fra klinikken. Alternativt kan du tage Bus 350 og gå det sidste stykke fra Frederikssundsvej.

 

Priser, tilskud fra forsikring og ”danmark”?

Ring til 42 16 97 14 for tidsbestilling.

Telefonen er åben mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 8.00-15.00.

Mail: helene@baekkenunderliv.dk