Personale i klinikken

Helene

 

Mit navn er Helene Herlow.

 

Jeg født i 1977, gift med Rasmus og har to skønne, sjove og energiske drenge. Derudover er jeg ejer af en dejlig islandsk hest og har været ridepige hele mit liv. Jeg bliver nemt rørt, har let til latter og møder helst verden med et glimt i øjet og et smil på læben.

 

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2005 og kom allerede i min første ansættelse til at arbejde med specialiseret urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi. Siden har jeg ikke været et sekund i tvivl om, at det var denne vej, jeg skulle gå i min videre uddannelse og specialisering inden for fysioterapi.

 

Vores krop – og ikke mindst vores underliv – er en vigtig del af os. Det skal fungere, for at vi har det godt og er i balance.
For mig hænger krop, sjæl og sind uløseligt sammen, og jeg oplever gang på gang, hvordan netop et velfungerende underliv giver livskvaliteten tilbage både for den enkelte, men også ofte i relation til parforhold, familie- og arbejdsliv samt ens sexuelle trivsel.

 

At kunne hjælpe i denne proces og være faglig og professionel sparringspartner er mig en stor glæde og holder aldrig op med at fascinere og udfordre mig.

 

Derfor lægger jeg vægt på, at der altid er god tid, høj faglighed og 100 % tillid og respekt. Mine patienter skal turde at være åbne og ærlige – også når vi taler om intime og private problematikker.

 

For hos mig kan vi tale om alle de ting, man ellers ikke tør tale med andre om – helt naturligt og ubesværet.

 

(Link til Helenes CV)

Sys

 

Mit navn er Sys Weis Loving.

 

Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2003, og har siden da været beskæftiget indenfor det uro-gynækologiske og obstetriske speciale. Jeg har aldrig været i tvivl om, at det var her, mit fysioterapeutiske hjerte lå og at videreuddannelse og specialisering skulle være indenfor specialet.

 

Først som specialeansvarlig GynObs-fysioterapeut på Herlev og Gentofte Hospital, og sideløbende siden 2006 som selvstændig deltids-indlejer på Birthe Bonde Klinikken på Østerbro, som var en af de første specialiserede UroGynObs-fysioterapi klinikker i Danmark. Her har jeg set, undersøgt og behandlet stort set alle former for bækken- og underlivsrelaterede problemstillinger; herunder nedsynkningsgener, inkontinens, fødselsskader og rejsningsproblemer.

 

I 2013 færdiggjorde jeg min PhD om Kroniske Underlivssmerter hos kvinder i Danmark, som jeg siden da både i privat fysioterapi-praksis, men også i tværfagligt hospitalsregi, har taget udgangspunkt i ved min behandling af kvinder og mænd med vedvarende (komplekse) smerter i underlivet, herunder også samlejesmerter – jf. nedenstående CV.

 

Fra januar 2023 glæder jeg mig at fortsætte og udvikle mit speciale i samarbejde med min tidligere kollega, Helene Herlow, og til at tage imod klienter på ”Klinik for Bækken & Underliv”, Herlev.

 

Udgangspunktet for min praksis er, at skabe et trygt og tillidsskabende rum både under den indledende samtale, til undersøgelsen og til den/ de efterfølgende behandlinger.

 

Jeg er imødekommende, lyttende og smilende og arbejder professionelt, vidensbaseret og målrettet mod at identificere, behandle og rådgive relevant om de kropslige udfordringer, du måtte døje med. Jeg sørger altid for at sætte tilstrækkelig med tid af, så du kan føle, at vi kommer godt og grundigt rundt om din problematik.

 

Jeg er født i 1966 og privat bor jeg på Vesterbro sammen med min mand, Gerd, og min datter, Emma. Jeg har livslangt været en ivrig motions løber (tidligere maraton et par gange), altid dyrket meget sport (tidligere læst Idræt på Københavns Universitet) og er gennem de seneste år blevet tiltagne optaget af yoga, åndedrætsterapi og meditation.

 

(Link til Sys´ CV)

Ring til 42 16 97 14 for tidsbestilling.

Telefonen er åben mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 8.00-15.00.