Klinikkens målsætning og vision

Min vision

 

Jeg har arbejdet både i det offentlige og private i mange år, men det har altid været min drøm at åbne egen klinik.

 

Min vision er at skabe et sted, hvor jeg aldrig behøver at gå på kompromis med hverken faglighed, kvalitet eller den ro og tid, som alle har krav på, når det drejer sig om private og intime problemer.
Derfor er der altid afsat én time første gang, du kommer, og ved særlige behov er der mulighed for mere tid.

 

Mange har gået med problemerne længe og har derfor mange spørgsmål, de ikke har fået svar på andre steder. Det synes jeg er vigtigt at tage hånd om. Min erfaring viser at tilstrækkelig tid er vigtig for at komme hurtigt frem til sagens kerne, og at der dermed er brug for færre behandlinger i alt.

 

Efter første konsultation finder vi sammen ud af, hvordan dit forløb skal foregå fremadrettet både i forhold til konsultationernes længde samt indhold og behandlingsinterval.

 

Denne fleksibilitet er ikke mulig inden for den overenskomstmæssig sygesikring. Derfor arbejder klinikken udelukkende uden for sygesikringen og henvisning fra egen læge eller andre er ikke nødvendig.

 

Ved siden af klinikken bruger jeg tid på at deltage i forskellige projekter med gynækologer og andre samarbejdspartnere. Derudover tager jeg gerne ud og afholder foredrag eller underviser andre faggrupper omkring mit fag, da det er min store passion at gøre uro-gyn-obs fysioterapi tilgængeligt for alle.

 

De bedste hilsner

Helene

Klinikejer

Ring til 42 16 97 14 for tidsbestilling.

Telefonen er åben mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 8.00-15.00.